Välkommen till Humanrecharge podcasten, där vi utforskar den spännande och vetenskapsdrivna metoden för att optimera fysiologiska och mentala funktioner. I detta avsnitt tar grundaren Christian Bakke oss med på en resa genom transkraniell laserbehandling och dess otroliga förmåga att hjälpa människor på så många olika områden. Från att påverka diagnoser som autism och asperger i positiv riktning, till att hjälpa rullstolsbundna och få idrottare att prestera bättre. Låter det som science fiction? Det är det inte. Det är helt otroligt och på riktigt.

Christian kommer att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet inom området, och ge oss en inblick i hur denna metod kan förändra livet för så många människor. Vi kommer att få höra om de senaste forskningsresultaten, framgångshistorier från människor som har använt metoden, och hur du själv kan använda den för att förbättra ditt eget liv.

Så tryck på play och följ med oss på denna spännande resa genom transkraniell laserbehandling och dess otroliga potential. Välkommen till Humanrecharge!

OM VÅRA KLINIKER​

Din hjärna är föränderlig och högst påverkningsbar. Genom transkraniell elektromagnetisk puls i specifika våglängder förstärker vi hjärnans funktioner, ökar mental performance och kommunikationen i nervsystem. Allt detta utan smärta, obehag eller biverkningar. Välkommen in till någon av våra kliniker.