Nyligen publicerades en studie i tidskriften Advances in Experimental Medicine and Biology som visar att låg nivå laserterapi signifikant kan minska irritabilitet hos barn och ungdomar med ADHD. Detta är en lovande utveckling för familjer som letar efter säkra och effektiva behandlingar för denna utmanande tillstånd.

Studien undersökte om låg nivå laserterapi, en typ av behandling som använder ljus för att stimulera läkning, kunde hjälpa till att minska irritabilitet hos barn och ungdomar med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Studien inkluderade 40 deltagare i åldrarna 5-17 år, varav 21 fick den aktiva behandlingen. Behandlingen innebar åtta 5-minuters procedurer som utfördes på skallens bas och temporala områden under en 4-veckors period. Resultaten visade att de som fick den aktiva behandlingen hade en signifikant förbättring i irritabilitetspoängen enligt Aberrant Behavior Checklist. Detta tyder på att låg nivå laserterapi kan vara ett lovande behandlingsalternativ för att minska irritabilitet hos barn och ungdomar med ADHD.

På Human Recharge är vi engagerade i att använda den senaste vetenskapliga forskningen för att utveckla innovativa behandlingar som hjälper våra kunder att må sitt bästa. Om du är intresserad av att lära dig mer om låg nivå laserterapi och hur den kan hjälpa dig, kontakta oss idag för att boka en konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ladda upp din kropp och sinne!

Kontakta oss idag för att utforska fördelarna med låg nivå laserterapi för behandling av ADHD och ta det första steget mot en bättre livskvalitet.

OM VÅRA KLINIKER​

Din hjärna är föränderlig och högst påverkningsbar. Genom transkraniell elektromagnetisk puls i specifika våglängder förstärker vi hjärnans funktioner, ökar mental performance och kommunikationen i nervsystem. Allt detta utan smärta, obehag eller biverkningar. Välkommen in till någon av våra kliniker.

Similar Posts