Ökning av prestationsförmåga kräver mängdträning för att bygga uthållighet och få rörelseschemat att bli en autonom funktion. Ofta hör man om 10 000 timmar, och det ligger en del sanning i detta, om du vill förflytta den viljebaserade rörelsen till att bli just autonom.

Det kräver grenspecifik träning, för att finslipa utförande och teknik, att bli bättre i specifika situationer, det är självklart…

Allt utförande av idrott kräver att din hjärna rekryterar nervsystemet och därigenom muskler, det konsumeras protein, signalmolekyler, syre mfl. och något som kallas ATP.

Hjärnan är ansvarig för rekrytering av funktion, finns det något sätt att öka dess rekryteringsgrad? Det är här som Human Recharge kommer in i ekvationen. Vi stärker hjärnans rekryteringsmönster, via transkraniell fotobiokemisk laser, din förmåga att få ut maximalt ur din prestation bygger på att din hjärna är på topp, upplev ökad ”range of motion”, klart förbättrad ”midline stability”, och upplev en helt ny återhämtningsförmåga.

Dessutom…

Visste du att i varje givet ögonblick du lever, så konsumerar du ATP, mitokondrieenergi. Du kan överleva 30 dagar utan mat, 3 dagar utan vatten och endast 3 sekunder utan ATP (adenosintrifosfat). Vi kan med den teknologi vi erbjuder öka din ATP produktion markant. Resultatet är att du orkar mer, och presterar på en högre nivå. Detta representerar framtidens prestationsökande teknologi, en naturlig väg för dig att bli markant bättre på att utföra det du gör. Publicerat i Sports World Magazine med en dubbelblind, placebokontrollerad studie, där fotbollsspelare testades i arbetsprover och där blodprov för biomarkörer togs innan man applicerade 3 min biokemisk laser på vaden. Resultaten mätte signifikanta förändringar i syresättning, minskad oxidativstress, minskning av mjölksyra och minskad IL6, samtidigt påvisades en markant ökning i prestation i arbetsprover. Det sker en signifikant ökning av ATP, kväveoxid och påverkan på signalmolekyler, bdnf, proteinsynteser och sekundära signalmolekyler (NRF1, NRF2). Det gör skillnad oavsett om det är återhämtning, uppbyggnation eller max-prestation det handlar om.

Vi jobbar med idrottare inom golf, fotboll, ishockey, racketsporter, ryttare mfl.gemensamt är ökad prestation och återhämtning. I USA används denna medtech i NHL, NFL och andra ligor för prestationsökning, snabbare återhämtning och prevention av skador.

Skador läker betydligt snabbare när ATP ökar markant. På ett benbrott, eller kirurgiskt ingrepp kan vi ofta se 30-50% snabbare läkning. Publikationer på forskning och studier hittas på PubMed och Clinicaltrials.gov dessutom 21FDA av högsta klassning.

Vi kommer ut till din förening och föreläser. Boka din tid.

OM VÅRA KLINIKER​

Din hjärna är föränderlig och högst påverkningsbar. Genom transkraniell elektromagnetisk puls i specifika våglängder förstärker vi hjärnans funktioner, ökar mental performance och kommunikationen i nervsystem. Allt detta utan smärta, obehag eller biverkningar. Välkommen in till någon av våra kliniker.

Similar Posts